Amazon Daily Quiz Answers

Amazon Quiz Answers Today 20 August 2019 – All Answers Updated

Amazon Quiz Answers, Amazon Quiz 20 August, Amazon Quiz 20th August, Amazon 20 August Quiz Answers, Amazon Quiz Answers 20 August 2019, Win Samsung A50 Answers, Amazon 20 August Quiz, Amazon Quiz Answers Win, Win Sony LED TV Amazon Quiz, Amazon Quiz Answers Win, Amazon Fittify Quiz Answers, Amazon Cricket Quiz Answers, Amazon Quiz Winners List: As has been the usual practice, Amazon is back with contests for their subscribers.

In fact, you will find the popular online store hosting quizzes and contests daily. There is more than one contest running every day. Let us check out the Amazon quiz contest and Amazon quiz winners today.

What is Amazon Quiz?

Amazon Quiz is a contest run by the Amazon online service. You just need to answer those questions and to be among the Amazon quiz winners’ list. The quiz time happens between 8 am to 12 noon. Amazon will ask you five questions in each of the contests. The questions come with four options to respond to.

How To Play Amazon Quiz Time Daily Quiz? –

That is the most easier part of the task. Just follow the steps here below –

  • Download the Amazon app from either Google Play Store or Apple store depending upon which device you are on.
  • Launch the app and sign in to it. If you are not a member as yet, you can sign up using your email ID.
  • Locate the Amazon quiz contest.
  • You will have five questions to answer.
  • Answer all the questions properly.

If you have answered all the questions correctly, you will end up entering the lucky draw. If you are lucky enough, you will be one of the Amazon app quiz winners.

Amazon Quiz Time 8 AM – 12 PM Daily

  • Today’s Quiz – Amazon 20th August Quiz Time
  • Today’s PrizeFree Blaupunkt Speakers
  • Time8 AM to 12 PM
  • Quiz Date – 20th August 2019
  • Winners List Will Declare On – 31st August 2019

Join For Amazon Quiz  Answers Today

JOIN TELEGRAM GROUP

JOIN WHATSAPP GROUP

Updating Time: 8.01 AM (Note- If You Not See The Answers: Get Answers)

⇒ OPEN AMAZON QUIZ PAGE

Amazon Quiz Answers Today 20 August 2019

Update at 8:01 AM 20 August 2019 (Refresh Page)

Q1 – Which Of The Following Is NOT A Variety Of Mango?

Ans – Red Dacca

Q2 – Apricots Are Not Native To India. And Yet, There Is A Popular Hyderabadi Dessert, Made From Apricots Which Was Created By The Royals As It Needed The Fruit To Be Imported. What Is The Dish Called?

Ans – Qubani-Ka-Meetha

Q3 – Maria Montessori Was An Italian Physician. She Is Also Known For Her Contributions To Another Field, Where Her Name Is Used To Refer To A Teaching Method. Which Field Does It Apply To?

Ans – Education

Q4 – What Is The Roman Numeral Equivalent For The Number ‘0’?

Ans – Does Not Exist

Q5 – There Is A Theory That The Universe Will Come To An End When Its Ever-Increasing Rate Of Expansion Causes All Matter To Basically Fly Apart. What Is The Term Applied To This Theory?

Ans – The Big Rip

Amazon Quiz Answers Today 17 August 2019

Update at 8:01 AM 17 August 2019 (Refresh Page)

Q1 – What Is The Name Of The New Film Starring Leonardo DiCaprio And Brad Pitt Which Has Been Directed By Quentin Tarantino?

Ans – Once Upon A Time In Hollywood

Q2 – The World’s Coldest Inhabited Place Is The Village Oymyakon Which Records -68 Degree Centigrade Is Located At ___________.

Ans – Russia

Q3 – In The Vivo Pro Kabaddi League, 2019, What Is The Name Of Haryana’s Team?

Ans – Haryana Steelers

Q4 – The Pinna Is The Outer Area Of Which Human Body Part?

Ans – Ear

Q5 – Kiara Advani, Was Most Recently Seen Opposite Shahid Kapoor In Kabir Singh. Which Was Her Bollywood Debut Film?

Ans – Fugly

Amazon Quiz Answers Today 14 August 2019

Update at 8:01 AM 14 August 2019 (Refresh Page)

Q1 – NASA Recently Celebrated The 50th Anniversary Of Their Mission Which First Landed Man On The Moon. Which Mission Was This?

Ans – Apollo 11

Q2 – Which Country Will Host The 2023 ICC World Cup?

Ans – India

Q3 – The Inventor Of The Password For Computer Accounts Was An American Scientist, Who Passed Away Recently. What Was His Name?

Ans – Fernando Corbato

Q4 – India’s Chandrayaan-2 Lunar Mission Successfully Commenced On 22nd July. What Is The Name Of The Robot Rover That Will Be Released By The Moon Lander As Part Of This Mission?

Ans – Pragyan

Q5 – Who Was The Captain Of The Winning Team At The 2019 ICC World Cup?

Ans – Eoin Morgan

Amazon Quiz Answers Today 12 August 2019

Update at 8:01 AM 12 August 2019 (Refresh Page)

Q1 – In Which Of The Following Indian Festivals Are Boat Races A Special Feature?

Ans – Onam

Q2 – Who Was The Leader Of North Korea Before Kim Jong-Un?

Ans – Kim Jong-Il

Q3 – It Is Said That Gandhiji Frequently Listened To And Enjoyed The Kirtan, ‘Vaishnav Jan To Tene Kahiye’. Who Penned This Kirtan?

Ans – Narsimha Mehta

Q4 – The Author Of The Book ‘Business @ The Speed Of Thought’ Also Wrote ‘The Road Ahead’ In The Year 1995, Which Was At Number One In The New York Times Best Seller List For Seven Weeks. Who Is The Author Of These Books?

Ans – Bill Gates

Q5 – Who Was The Winner Of The Prestigious RedInk Award For ‘Journalist Of The Year’ 2019? She Bagged This Award For Her 2018 Expose On The Functioning Of The UIDAI And Its Aadhaar Data Cache.

Ans – Rachna Khaira

Amazon Quiz Answers Today 11 August 2019

Update at 8:01 AM 11 August 2019 (Refresh Page)

Q1 – What Does FM In FM Radio Stand For?

Ans – Frequency Modulation

Q2 – What Is The Name Of The Network Of Highways That Connects The Four Major Cities Of India – Chennai, Kolkata, Delhi, And Mumbai?

Ans – The Golden Quadrilateral

Q3 – Emojis Have Become An Integral Part Of Digital Communication. Which Day Is Recognised As The ‘Global Celebration Of Emojis’ Day, World Wide?

Ans – 17th July

Q4 – Which Indian Athlete Recently Won A Gold Medal In The 200 M Sprint Category In The Tabor Athletics Meet In The Czech Republic?

Ans – Hima Das

Q5 – How Many Kilometers Is One Astronomical Unit (AU)?

Ans – 150 Million Km

Amazon Quiz Answers Today 10 August 2019

Update at 8:01 AM 10 August 2019 (Refresh Page)

Q1 – _____ Is A Central Asian Sport In Which Horse Mounted Players Attempt To Drag A Goat Or A Calf Carcass Towards A Goal. Fill In The Blanks.

Ans – Buzkashi

Q2 – Which Among The Following Platforms Announced That It Will Introduce ‘Learning Playlists’ To List Educational Videos?

Ans – YouTube

Q3 – Mary Kom Is An Indian Olympic Boxer Hailing From ______. Fill In The Blanks

Ans – Manipur

Q4 – A New Smartphone Malware Which Affected Millions Of Users, Was Named After A Character In The Matrix. What Is The Malware Called?

Ans – Agent Smith

Q5 – The Anglo-Zanzibar War Between The United Kingdom And The Zanzibar Sultanate Was The Shortest Recorded War In History. How Long Did It Last?

Ans – 38-45 Minutes

Amazon Quiz Answers Today 9 August 2019

Update at 8:01 AM 9 August 2019 (Refresh Page)

Q1 – Complete The Phrase – ‘Wear Your Heart On Your ______’. This English Idiom Means Openly Showing Your Emotions Or Feelings.

Ans – Sleeve

Q2 – You Can Find The Victoria Terminus In Mumbai And The Victoria Memorial In Kolkata. Now If You Are Visiting The Gateway Of India, Which City Are You In?

Ans – Mumbai

Q3 – In Which Country Were The First Olympic Games Held?

Ans – Greece 

Q4 – Who Won The Women’s Singles Title At Wimbledon 2019?

Ans – Simona Halep

Q5 – In Which Country Would You Find The Stonehenge, A Prehistoric Monument Consisting Of A Ring Of Standing Stones?

Ans – England

Amazon Quiz Answers Today 8 August 2019

Update at 8:01 AM 8 August 2019 (Refresh Page)

Q1 – Where Is India’s Highest Astronomical Observatory Located?

Ans – Ladakh

Q2 – A Phobia Is An Irrational Fear That A Person May Experience. Triskaidekaphobia Is The Fear Of What?

Ans – Number 13

Q3 – The World Bank Group Announced Its First Female Managing Director And Chief Financial Officer (CFO) Who Is An Indian National. What Is Her Name? Hint – She Was The MD Of The State Bank Of India!

Ans – Anshula Kant

Q4 – In A Standard Set Of Playing Cards, Which King Is The Only One Without A Moustache?

Ans – King Of Hearts

Q5 – ISRO Has Been In The Spotlight Recently Due To It’s Moon Mission, Chandrayaan-2. Who Is The Current Chairman Of ISRO?

Ans – Kailasavadivoo Sivan

Amazon Quiz Answers Today 7 August 2019

Update at 8:01 AM 7 August 2019 (Refresh Page)

Q1 – Which Of These Was Written By William Shakespeare?

Ans – Taming Of The Shrew

Q2 – Sportsman Anthony Amalraj Recently Won A Historic Bronze Medal For India In A World Tour Held In Australia. Which Sport Does He Play?

Ans – Table Tennis

Q3 – In The DC Comic Books, What Is The Name Of The Planet That Is Superman’s Home?

Ans – Krypton

Q4 – Akshay Kumar Occupies The Number 33 Spot In The Forbes Celebrity 100 List Which Mentions The World’s Highest Paid Entertainers. Who Has Topped The List This Year?

Ans – Taylor Swift

Q5 – In 1927, Who Launched The ‘Mahad Satyagraha’?

Ans – Dr. B. R. Ambedkar

Amazon Quiz Answers Today 6 August 2019

Update at 8:01 AM 6 August 2019 (Refresh Page)

Q1 – Which Is The Smallest Planet In Our Solar System?

Ans – Mercury

Q2 – Fanta And Sprite Belong To Which Beverage Company?

Ans – The Coca-Cola Company

Q3 – The Researchers From The University Of Chicago Have Discovered Remnants Of Seawater From The Ice Age. In Which Ocean Was This Discovery Made?

Ans – Indian Ocean

Q4 – The Banana Plant Is Classified As A Herb. True Or False?

Ans – True

Q5 – If The Green Revolution Is Related To Agriculture, What Does A Blue Revolution Refer To?

Ans – Fish

Amazon Quiz Answers Today 5 August 2019

Update at 8:01 AM 5 August 2019 (Refresh Page)

Q1 – Which Of The Following Is The Official Language In Argentina?

Ans – Spanish

Q2 – In India, Engineer’s Day Is Celebrated On September 15. It Commemorates The Birth Anniversary Of Which Indian Scientist?

Ans – M. Visvesvaraya

Q3 – While Most Societies Follow A Patrilineal Tradition Wherein The Father’s Name Is Passed On To The Children, Some Do Not. Which One Of These Indian Ethnic Communities Follow A Matrilineal Tradition?

Ans – Khasi, Meghalaya

Q4 – Rahul Dravid Was Recently Appointed As The Head Of Cricket At The NCA (National Cricket Academy). When Was The NCA Founded?

Ans – 2000

Q5 – In The Lion King, What Is The Name Of Simba’s Uncle I.E. Mufasa’s Brother?

Ans – Scar

Amazon Quiz Answers Today 4 August 2019

Update at 8:01 AM 4 August 2019 (Refresh Page)

Q1 – In Context To NBA Basketball, What Does The Term MVP Stand For?

Ans – Most Valuable Player

Q2 – The Age Of A Star Can Be Estimated By Its Color, Which Of These Colors Indicate The Star Is Amongst The Youngest?

Ans – Blue

Q3 – Hrithik Roshan And Tiger Shroff Will Star In A New Film By Siddharth Anand. What Is The Film Called?

Ans – War

Q4 – Who Won The Men’s Finals At The 2019 Wimbledon Tournament?

Ans – Novak Djokovic

Q5 – PUNCH (Polarimeter To Unify The Corona And Heliosphere) Is A NASA Mission Which Will Attempt To Image The Sun. They Have Selected An Indian Scientist As A Co-Investigator For This Mission. Who Is He?

Ans – Dipankar Banerjee

Amazon Quiz Answers Today 3 August 2019

Update at 8:01 AM 3 August 2019 (Refresh Page)

Q1 – The Bharat Dynamics Limited (BDL) Which Is Manufacturing Base For Guided Weapons Systems, Functions Under The Ministry Of _______________. Fill In The Blank.

Ans – Defence

Q2 – In 305 BC, Which Maurya Ruler Defeated Alexander’s General Seleucus Nicator?

Ans – Chandragupta Maurya

Q3 – Sports-Wear Brand Reebok Has Appointed A New Indian Brand Ambassador. Which One Of These Is It?

Ans – Katrina Kaif

Q4 – When Did The Apple iPhone First Become Available?

Ans – 2007

Q5 – Which Cricketer Was Named ‘Player Of The Tournament’ For The ICC World Cup 2019?

Ans – Kane Williamson

Amazon Quiz Answers Today 2 August 2019

Update at 8:01 AM 2 August 2019 (Refresh Page)

Q1 – Indian Scientists Developed A New Material Called ‘Black Gold’ Which Can Absorb Light And Carbon Dioxide. Which Institute Did They Belong To?

Ans – Tata Institute Of Fundamental Research

Q2 – She Became The First Indian To Win A Gold Medal In The 100ms Race At A Global Event At The World Universiade In Italy. Who Is She?

Ans – Dutee Chand

Q3 – Micheal Jackson Performed For The First And Only Time In India In 1996. After The Show, Before He Left The Country, He Scribbled A Love Letter To India In His Hotel Room Where He Called India His ‘Special Love’. Where Did He Write It?

Ans – On A Pillow

Q4 – The Biggest River Island In The World Located In Assam. What Is It Called?

Ans – Majuli

Q5 – A Song Titled ‘Tujhe Bhulega Na Tera Hindustan’, Was Released By The Indian Army To Commemorate 20 Years Of ‘Operation Vijay’ As An Ode To The To Soldiers Of The Kargil War. What Is The Name Of The Lyricist?

Ans – Sameer

Amazon Quiz Answers Today 1 August 2019

Update at 8:01 AM 1 August 2019 (Refresh Page)

Q1 – Which Historical Event Does Charles Dickens’ Novel ‘The Tale Of Two Cities’ Concern?

Ans – The French Revolution

Q2 – The Most Common Format For A Home Video Recorder Is VHS. VHS Stands For?

Ans – Video Home System

Q3 – Saturn Has A Total Of 62 Moons, The Largest One Being Larger Than The Planet Of Mercury. What Is Its Name?

Ans – Titan

Q4 – If You Look Closely At The Planet Jupiter, A Very Evident Dense Red Spot Can Be Found On It As Seen From Space. This Is Often Called The ‘Great Red Spot’. What Is It?

Ans – A Hurricane

Q5 – ‘Friends, Romans, And Countrymen, Lend Me Thy Ears’ Is The First Line Of A Speech In The Play Julius Caesar, By William Shakespeare. Which Character Gave This Speech?

Ans – Mark Antony

Amazon Quiz Answers Today 31 July 2019

Update at 8:01 AM 31 July 2019 (Refresh Page)

Q1 – Who Led The Indian Cricket Team To Their First Ever World Cup Victory In 1983?

Ans – Kapil Dev

Q2 – The Largest Buddhist Monastery Is The World Is Located In _________.

Ans – Indonesia

Q3 – Castella, Tres Leches, Brigadeiro, And Oliebollen Are All Names Of ___?

Ans – Desserts

Q4 – What Kind Of Weapon Is A Falchion?

Ans – A Sword

Q5 – Which Is The Wettest Place In India, In Terms Of Average Annual Rainfall Received?

Ans – Mawsynram, Meghalaya

Amazon Quiz Answers Today 30 July 2019

Update at 8:01 AM 30 July 2019 (Refresh Page)

Q1 – Who Was The First Indian From The Film Industry To Win An Oscar Award?

Ans – Bhanu Athaiya

Q2 – In Which Year Was The Euro Introduced As Legal Currency On The World Market?

Ans – 1999

Q3 – What Does The Latin Phrase ‘Caveat Emptor’ Mean?

Ans – Let The Buyer Beware

Q4 – What Is The National Sport Of Japan?

Ans – Sumo Wrestling

Q5 – In The FIFA World Cup, The ‘Golden Glove Award’ Is Awarded Each Season To Whom?

Ans – The Best Goalkeeper

Amazon Quiz Answers Today 29 July 2019

Update at 8:01 AM 29 July 2019 (Refresh Page)

Q1 – Which One Of These Is A Traditional Folk Dance Of The People Of Lakshadweep Islands?

Ans – Lava Dance

Q2 – The Famous ‘Hornbill Festival’ Is Celebrated In Which Of The Following States Of India?

Ans – Nagaland

Q3 – Krav Maga Is A Form Of Martial Arts.

Ans – TRUE

Q4 – ______ Is A Folk Dance Form From The Indian State Of Mizoram, In Which Men Move Bamboo Staves Horizontally And Vertically While Women Dance In Between Them So As To Avoid Their Legs Getting Caught

Ans – Cheraw Dance

Q5 – _____ Is The Capital City Of Himachal Pradesh

Ans – Shimla

Amazon Quiz Answers Today 28 July 2019

Update at 8:01 AM 28 July 2019 (Refresh Page)

Q1 – Which Of These Are NOT Considered To Be A Macronutrient In Context To Human Dietary Requirements?

Ans – Vitamins

Q2 – Name Chetan Bhagat’s Debut Novel Which Was Also Adapted Into A Bollywood Movie?

Ans – Five Point Someone

Q3 – Which European Country Announced That It Will Levy A Green Tax On Flight Tickets From 2020, To Encourage Environmentally Friendly Transportation Projects

Ans – France

Q4 – What Is The Name Of The Young Malayali Actress, Who Became Known As The ‘Wink Girl’ After A Clip Of Her Winking Went Viral Last Year?

Ans – Priya Varrier

Q5 – M. Fathima Beevi Has The Distinction Of Being The First Woman _______

Ans – Judge Of Supreme Court

Amazon Quiz Answers Today 27 July 2019

Update at 8:01 AM 27 July 2019 (Refresh Page)

Q1 – In Which Year Did Atal Bihari Vajpayee become India’s Prime Minister For First Time?

Ans – 1996

Q2 – Which Batsman Has Scored The Highest Number Of Centuries In A Single World Cup Tournament?

Ans – Rohit Sharma

Q3 – Which Company Has Recently Acquired The American Software Company Red Hat?

Ans – IBM

Q4 – The Movie, Super 30, Starring Hrithik Roshan Is A Biopic Based On Whose Life?

Ans – Anand Kumar

Q5 – The World’s First Public Blockchain Bond ‘Bond-I’ Was Launched By Which International Organization?

Ans – World Bank

Amazon Blaupunkt party speakers Quiz Answers – 26th July

Q1 – By What Name Is Norma Jean Baker More Commonly Known?

AnsMarilyn Monroe

Q2 – Ethanol Has Been Used As An Alternative To Petrol In Brazil. Now Which Company Has Launched The First Ethanol-Based Motorcycle In India?

Ans – TVS Motors

Q3 – When Was World Population Day Observed Recently?

Ans – 11 July

Q4 – Season 2 Of Comicstaan Has Launched On Amazon Prime. Who Is The New Host Alongside Abish Mathew This Season?

Ans – Urooj Ashfaq

Q5 – Qila Rai Pithora, Built By Tomar Rajputs Is Located In Which Among The Following Cities?

Ans – New Delhi

Amazon Quiz Time Today – Answers of Amazon 24th July Quiz

Q1. What was author Mark Twain’s real name?

Ans. Samuel Langhorne Clemens

Q2. Bihu is a harvest festival that is celebrated thrice in a year. In which state of India does this festival originate?

Ans. Assam

Q3. In the newest Marvel film, Spiderman: Far from home, what is the name of the supervillain who has mind-manipulating powers?

Ans. Mysterio

Q4. India has won 2 ODI Cricket World Cups so far – once in 1983, and the second in 2011. Who did they play the finals against in 2011?

Ans. Sri Lanka

Q5. The Halley’s comet orbits the sun every 75-76 years. When will it be visible next from earth?

Ans. 2061

Amazon Quiz Time Today – Answers of Amazon 23rd July Quiz

Q1) Which of these actors played on-screen father to their real father?

Ans – Abhishek Bachchan

Q2) Which cricketer recently broke Sachin Tendulkar’s 27 year old record of being the youngest player to score 80+ runs in World Cup history?

Ans – Ikram Ali Khil

Q3) Taekwondo fighter Farabi Davletchin posted a trick on 25th June which then was tried by many Hollywood and Bollywood actors. Which viral challenge is this referring to?

Ans – Bottle cap challenge

Q4) In the Jungle Book, written by Rudyard Kipling, what is the name of the panther who befriends Mowgli?

Ans – Bagheera

Q5) Jayasimha Ravirala currently holds the Guinness World Record for which of these?

Ans – Most hugs given in 1 hour by an individual

Amazon Quiz Answers Win

CONTEST AND DETAILS & HOW TO ENTER:

1. This Contest can start On twenty-six Gregorian calendar month From 08:00:01 A.M. (IST) To 12:00:00 P.M. (IST) (“Contest Period”)

2. so as To Be Eligible For the competition, throughout the competition amount, you want to Sign-In To Or Sign-Up From associate degree Account On The Amazon. In-App (“Amazon.In App”).

3. Once you have got Signed-In To The Amazon. In App, you’ll be able to Participate By Navigating To The Page wherever five (Five) queries are going to denote throughout the complete Contest amount.

4. Thereafter, If You Answer All The Quiz queries properly, you may Be Entitled To A Lucky Draw which can Be meted out Amongst Participants United Nations agency Have Answered that individual Question properly.

5. The Draw Of heaps are going to be meted out throughout the competition amount For The queries And a complete Of one Participant are going to be elect As Winners By A Random Draw Of heaps.

6. The Declared Winner(S) is going to be Eligible For Winning” Blaupunkt Party Speaker ” (Hereinafter stated As “Prize(S)”).

Play More:

  • Amazon Mi LED TV Quiz Answers – Win 49 Inch Mi TV
  • Amazon Mi Soundbar Quiz Answers – Win Mi Soundbar
  • Amazon Mi Band 3 Quiz Answers – Win Mi Band 3
  • Amazon Mi Anniversary Quiz Answers – Mi Travel Backpack
  • Amazon Fittify Quiz Answers Win – Rs.10000 Pay Balance
  • Amazon Sennheiser Quiz Answers – Bluetooth Headphone
  • Amazon Cadbury Oreo Quiz Answers – 20,000 Pay Balance
  • Amazon Cricket Quiz Answers – Win Bose Headphones
  • Amazon Amazfit Quiz Answers – Win Amazfit Verge

Post Comment